Fotod: Viru keskusesse seati üles pressifoto aastanäitus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Fotograafid panid täna õhtul Viru keskusesse üles pressifoto aastanäituse, mis avatakse homme kell 13.00.

Reedel, 3. märtsil avatakse Tallinnas Viru keskuses traditsiooniline pressifotode näitus, kus on väljas 2016. aasta parimad fotod. Samuti avalikustatakse fotoauhindade võitjad ja esitletakse raamatut «Eesti Pressifoto 2017».

Postimees Grupi fotograafid pälvisid kokku kolm nominatsiooni. Uudisfoto kategoorias said nominatsiooni Postimehe fotograaf Tairo Lutter pildiga värskelt presidendiks valitud Kersti Kaljulaidi esimesest pressikonverentsist ja Sakala fotograaf Marko Saarm pildiga augustikuisest tulvaveest, mis lõhkus Viiratsi ja Mustapali vahelise tee. Postimehe fotograaf Liis Treimann nomineerus olemusfoto kategoorias pildiga laevavrakist Kadrioru rannas.

Pressifoto näitus on märtsis avatud Tallinnas Viru keskuses ja aprillis Pärnu keskuses. Mais saab parimaid pressifotosid uudistada Astri keskuses Narvas ja juunis Tartus Lõunakeskuses.

Eesti Pressifotograafide Liidu koostööpartnerid konkursi «Aasta Pressifoto 2016» korraldamisel on Eesti Ajalehtede Liit, Canon ja Overall.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles