Pealinna opositsioon tahab propagandarahaga teid remontida

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Löökaugud Maakri tänaval. Parkivate sõidukite ja jäävalli vahel on nii vähe ruumi, et paljud autojuhid ei oskagi muud teha, kui sügavatest aukudest läbi sõita.
Löökaugud Maakri tänaval. Parkivate sõidukite ja jäävalli vahel on nii vähe ruumi, et paljud autojuhid ei oskagi muud teha, kui sügavatest aukudest läbi sõita. Foto: Mihkel Maripuu

Kuumaastikku meenutavate Tallinna tänavate remondiks on tänavu ette nähtud vaid 3,8 miljonit eurot ehk umbes 60 miljonit krooni, volikogu opositsiooni hinnangul saaks aga propagandakulude arvelt remondisummat kahekordistada.

Tänavune remondisumma on viie miljoni krooni (umbes 319 560 euro) võrra väiksem kui möödunud aastal, samas on remondihäda suurem, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Tallinna volikogu rahanduskomisjoni aseesimees, reformierakondlane Remo Holsmer ütles, et nii teede remondiks kui Tallinna televisooniks ja ajalehtede väljaandmiseks kulub aastas linnal umbes 4 miljonit eurot.

Keskerakondlasest abilinnapea Deniss Boroditš, kes vastutab teede korrashoiu eest, tunnistas, et tänavu on olukord teedel halvem, kui möödunud aastal, kuid remondiraha on vähem ja sellestki on juba neljandik kulutatud.

Boroditši sõnul eraldatakse raha vastavalt vajadusele, aga eelarve koostamise momendil, mis oli septembrikuus, oli raske hinnata, milliseks olukord kujuneb kevadel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles