Nurger ja Wichita State jõudsid ühe võidu kaugusele tõotatud maast

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rauno Nurger (keskel, valges)
Rauno Nurger (keskel, valges) Foto: Peter Aiken/AFP/Scanpix

Korvpalluri Rauno Nurgeri koduülikool Wichita State sai NCAA üliõpilasturniiri raames peetaval Missouri Valley konverentsi turniiri poolfinaalis 78:63 jagu Missouri State'i tiimist ning jõudis seega finaali.

Eestlane veetis platsil üheksa mänguminutit ning kogus enda kontole selle ajaga kaks punkti, ühe lauapalli ning kolm isiklikku viga. Võitjate parimana tõi Shaquille Morris 21 punkti, Conner Frankamp lisas 18 silma. Kaotajate resultatiivseimaks kerkis 20 punktiga Jarred Dixon.

Konverentsi finaalmängus läheb Wichita State vastamisi Illinois State'iga, kellega kohtuti põhihooajal kahel korral, mil mõlemad said kirja ühe võidu. Oma konverentsis kogusid mõlemad meeskonnad põhihooajal 17 võitu ja ühe kaotuse.

Kõnealune turniir toimub vaid ühel eesmärgil, milleks on March Madnessi turniirile kvalifitseerumine, kus on kohal 68 paremat ülikooli NCAA üliõpilasliiga esimesest divisjonist. Kevadisele turniirile jõudmine näib aga Wichita State'i jaoks olevat üsna tõenäoline, kuna USAs asuvad nad üldarvestuses koguni 21. positsioonil.

Teise eestlase Maik-Kalev Kotsari koduülikool South Carolina mängis aga läinud ööl oma põhihooaja viimase mängu, kus jäädi 70:75 alla kunagisele Janari Jõesaare õppeasutusele Ole Missile. Kotsari viskas 24 mänguminutiga seitse punkti, võttis neli lauapalli, tegi kaks pallikaotust ning neli isiklikku viga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles