Eesti filmi- ja teleauhindade galat juhib Katariina Tamm

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn Comedy Gala. Katariina Tamm
Tallinn Comedy Gala. Katariina Tamm Foto: Siim Vahur

Juba sel pühapäeval, 12. märtsil antakse esmakordselt välja Eesti filmi- ja teleauhinnad, pidulikku galat juhib alati võluv ja humoorikas Katariina Tamm.

Tamm asub täitma vastutusrikast ülesannet – tema juhtida on esmakordselt toimuv galasündmus, millest tehakse ka otseülekanne. Kuid näitleja ise end sellest heidutada ei lase ning on väljakutseks valmis. «Loomulikult on üksinda sellist õhtut juhtida suur väljakutse, kuid ma julgen loota, et oleme korraldusmeeskonnaga teinud piisavalt ettevalmistusi selleks, et kõik sujuks,» rääkis Tamm, kes ei tunne hirmu ka otseülekande ees. 

«Kuigi otseülekanne tähendab seda, et eksimusi endale lubada ei saa, proovin ette mitte muretseda. Kui midagi juhtub, siis tuleb sellest välja tulla ja lahendus leida,» jääb Tamm positiivseks. «Ma armastan nii tele- kui ka filmitööd, ja inimesi, kes selles valdkonnas töötavad. Usun, et see saab olema põnev õhtu!» 

Rääkides Eesti filmi- ja teleauhindadest on Tamm optimistlikult meelestatud ka traditsiooni kestvuse üle. «Usun, et Eesti filmi- ja teleauhinnad saavad tulevikuski olema ühed olulised auhinnad,» sõnab Tamm. Ta põhjendab arvamust järgmiselt: «Esiteks ühendab see rohkem tele- ja filmimaailma inimesi. Teiseks on oluline tegijaid tunnustada ja selline kokkuvõttev sündmus annab ühtepidi võimaluse tegijatele endile tehtule tagasi vaadata. Teisalt on vaatajatel võimalus meenutada, mida uut ja huvitavat eelmisel aastal teles ja filmimaailmas näidati.» 

Eesti tele- ja filmiauhinnad antakse välja 12. märtsil. Pidulik gala toimub Nordea Kontserdimajas, otseülekanne algab Kanal 2 eetris kell 19.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles