Piletimäng: võida pääsmed Eesti-Türgi jalgpallimatšile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hispaania fänn Eesti lipuga.
Hispaania fänn Eesti lipuga. Foto: Raigo Pajula

Elu24.ee ei unusta ka spordihuvilisi lugejaid. Nimelt loosime teie vahel välja kaheksa vabapääset kahele Eesti-Türgi jalgpallimängule Lilleküla staadionile kolmapäevaks, 15. oktoobriks, kell 21.30.

Et piletiloosis osaleda, saada oma nimi, vanus ja telefoninumber märgusõnaga «Eesti-Türgi» aadressile pilet@elu24.ee.

Võitjate nimed avaldame teisipäeval, 14. oktoobril, kell 16.00 Elu24.ee lehel ja võtame võitjatega ka ühendust.

Fortuuna naeratas järgmistele õnnelikele:

Lauri Kärmas
Margus Vellmann
Merle Ilves
Argo Nõmmik
Marju Üle
Margus Koho
Kristi Leping
Jaan Kontkar

Palju õnne! Võitjatega võtame ühendust.
Täname kõiki osalemast ja järgmiste piletimängudeni!




***

Alles laupäeval hullutasid Eesti jalgpalifänne Euroopa meistrid hispaanlased, ent sellega pole tippmeeskondade külaskäigud veel lõppenud – juba kolmapäeval kohtub Eesti MM-valikturniiri neljandas voorus Türgiga.

MM-valikturniiril on Türgi kogunud senisest kolmest mängust seitse punkti. Esmalt alistati võõrsil Armeenia 2:0, seejärel tehti kodus 1:1 viik Belgiaga ning laupäeval oldi koduväljakul 2:1 üle Bosniast. Eestil on turniiril punktiarve veel avamata.

Türgi jalgpallis valitsevad head ajad. Oktoobri alguses avaldatud maailma edetabelis asutakse 13. kohal, kuu varem oldi koguni 10. positsioonil. Kõrgemat kohta nauditi vaid kuus suve tagasi, kui neile kuulus tabeli kaheksas positsioon.

Eelinformatsiooni kohaselt saabub Türgi koondis Tallinnasse oma parimas rivistuses. Võrreldes laupäevase Hispaania mänguga täieneb ka Eesti koondis. Peatreener Tarmo Rüütli on kinnitanud, et meeskonnaga liitub vigastusest taastuv staarründaja Andres Oper.

Lilleküla staadionil mängitavas Eesti ja Türgi vahelises kohtumises pannakse pall mängu kolmapäeval kell 21.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles