Tammeka kaitsja päästis Tartu meeskonna lõpuminutil üllatuskaotusest

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Tammeka kaitsemängija Kevin Anderson (sinises).
Tartu Tammeka kaitsemängija Kevin Anderson (sinises). Foto: Margus Ansu

Eesti jalgpalli meistriliiga teises voorus oli Pärnu JK Vaprus koduväljakul sepistamas üllatustulemust Tartu Tammeka üle, kuid lõpuks pidi suvepealinna klubi siiski 1:1 viigiga leppima.

Koduväljakul mänginud Pärnu eest avas skoori juba kohtumise neljandal minutil Kristen Saarts. Kogu mängu otsustavad momendid saabusid aga vastasseisu lõpu eel, kui 78. mänguminutil jäi Pärnu platsile kümnekesi, kuna Jako Kanterile näidati punast kaarti. Sellest hoolimata suutis eelmises voorus 2:0 tiitlikaitsja FCI Tallinna alistanud Tammeka raskest seisust välja tulla, kui 94. minutil lõi viigivärava Tartu meeskonna kaitsja Kevin Anderson.

Võidu sai kirja aga täna Paide Linnameeskond, kes alistas võõrsil 3:2 tänu Jasper Chibueze Uwaegbulami lisaminuti väravale Viljandi Tuleviku. Kohtumises skoorisid lisaks Paide eest Michael Lilander (18.) ning Tristan Koskor (84.). Kaotajate poolt said jala valgeks nii Kassimhan Talasbajev (32.) kui ka Indrek Ilves (83.). Kõnealuses vastasseisus nähti samuti punast kaarti, kui 52. minutil pidi väljakult lahkuma Viljandi Tuleviku kaitsemängija Gerdo Juhkam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles