Parim filmi naisnäitleja Tiina Mälberg: kui keegi aknast sisse trügib, siis saan selle auhinnaga virutada

Anu Saagim
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Parimaks naisnäitlejaks filmimaastikul kuulutati pühapäeva õhtul toimunud Eesti- ja filmiauhindadel näitlejanna Tiina Mälberg rolli eest filmis "Ema". Tegu oli naise esimese filmirolliga.

Mälberg ütles oma tänukõnes, et film "Ema" on saanud ka välismaal palju lisades, et auhinnad on väga olulised olulised, kuna annavad juurde eneseusku.

Elu24 püüdis Tiina kinni peale õhtu pidulikku osa Nordea VIP-ruumis.

Tiina, oled saanud imelise auhinna, palju õnne! Kõige lisaks on auhind ka väga praktiline, seda võib kasutada lausa käsipeeglina, et kohendada oma meiki või soengut.

Tiina: Jaa ja, kui keegi aknast sisse trügib siis saan selle auhinnaga virutada. Pipragaasi pole enesekaitseks vajagi. See on muuseas üsna raske.

Kas sul oli pisuke eelaimus ka, et saad oma töö eest pärjatud?

Kui ma olin juba kolme nominendi hulka saanud, siis mul lihtsalt oli üks võimalus kolmest saada endale see imeilus peegel. Olin siiralt üllatunud, et auhinna sain.

Kuidas tänase uhke galaga rahule jäid?

Meil pole vaja mitte midagi häbeneda, show oli väga uhke. Mulle meeldisid väga esinejad, näiteks Kadri Voorand ja tema bänd. Ka Swing Singersid tõmbavad alati peo käima. Ja loomulikult viimased esinejad eesotsas Merlyn Uuskülaga panid tõelise peo püsti.

Vaata meeleolukat videointervjuud Tiinaga!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles