Video: tõsielusarja miljonär Trumpi kohta: ta ei oska isegi e-posti kasutada

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mark Cuban
Mark Cuban Foto: BRIAN SNYDER/REUTERS/Scanpix

Telekanali ABC tõsielusarja «Shark Tank» «investor», multimiljonär Mark Cuban kritiseeris avalikult USA presidenti Donald Trumpi, et see mees ei oska tänapäeva tehnoloogilisi abivahendeid, internetti ega ka e-posti kasutada.

Cuban sarjas Trumpi möödunud nädalalõpul Texases Austinis tehnoloogiasündmusel South by Southwest, milles teatas, et Trumpi majanduspoliitika talle üldjoontes meeldib, kuid talle ei meeldi Trumpi isiksus ega sotsiaalmeedia postitused, edastab cnbc.com.

«Trump on nagu tegelane filmist «Zoolander», olles väga enesekeskne ja kesise intelligentsiga,» naerutas Cuban Texases kuulajaid.

Komöödiafilmis «Zoolander» kehastab Ben Stiller ülbet, eputavat ja madala intelligentsiga meesmodelli.

Ben Stiller filmis «Zoolander»
Ben Stiller filmis «Zoolander» Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Cubani sõnul lõpetas ta Trumpi toetamise kui sai aru, mis inimesega tegemist on ning kui talle pakutakse Trumpi administratsioonis ametikohta, siis ei võtaks ta seda kindlasti vastu.

«Trumpi arusaam kiirusest on see, et kui saadan talle e-kirja, siis ta nõunik prindib selle välja, ta kirjutab paberile kommentaari ja siis see skaneeritakse. Trump ei oska e-posti kasutada,» teatas Cuban.

Cubani sõnul on Trumpi jaoks ka Google nagu «hiina mõistatus».

Donald Trump
Donald Trump Foto: Evan Vucci/AP/Scanpix

«Ta oleks oma töös märgatavalt edukam, kui õpiks otsingumootoreid kasutama,» teatas Cuban. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles