Postimees näitab otsepildis Kotsari ja Nurgeri koolide mänge NCAA finaalturniiril

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maik-Kalev Kotsar South Carolina särgis.
Maik-Kalev Kotsar South Carolina särgis. Foto: Michael Reaves/AFP/SCANPIX

USA üliõpilaskorvpalliliiga NCAA iga-aastane finaalturniir, mis kannab March Madnessi ehk märtsihulluse nime, koondab kolme nädalasse kuhjaga pööraseid hetki, kus kohtumiste saatus otsustatakse sageli viimase sekundi viske, võimsa pealtpaneku või blokiga. Näiteks mullu võitis Villanova finaalis North Carolinat tänu Kris Jenkinsi viimase sekundi kaugviskele 77:74.

Tänavu saavad märtsihullusest osa ka eestlased, kui finaalturniiril osalevad Rauno Nurgeri ülikool Wichita State ja Maik-Kalev Kotsari kool South Carolina Gamecocks. Mõlemad meeskonnad tulevad platsile juba 18. märtsil ehk Eesti aja järgi selle nädala laupäeva öösel ning Postimees.ee toob nii Nurgeri kui ka Kotsari kooli kohtumised otsepildis vaatajateni.

Samuti on Postimees.ee ja Kanal 12 vahendusel võimalik kaasa elada 4. aprillil toimuvale finaalile, mida näeb Kanal 12 eetris hiljem ka kordusena. Kohtumisi kommenteerivad Indrek Ruut ja Andri Kiige.

Postimehe otseülekanded NCAA finaalturniiri mängudest:

18. märts

  • kell 1.00 – 3.00: Wichita State Shockers – Dayton
  • kell 3.45 – 5.45: South Carolina Gamecocks – Marquette

4. aprill

  • kell 4. 05 – 6.20: finaal

Vaata videot märtsihulluse viimaste aastate meeldejäävamatest hetkedest! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles