Märtsis kasvas toetus enim Reformierakonnale ja langes EKRE-le (7)

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakonna vapiloomal oraval on põhjust saba püsti hoida.
Reformierakonna vapiloomal oraval on põhjust saba püsti hoida. Foto: Sander Ilvest

Märtsis kasvas kuu varasemaga võrreldes enim Reformierakonna ja langes EKRE toetus, selgus rahvusringhäälingu uudistetoimetuse tellitud Turu-uuringute AS-i üle-eestilisest 1006 vastajaga küsitlusest.

Endiselt on kõige suurema toetajaskonnaga Keskerakond, kelle poolt hääletaks riigikogu valimistel 29 protsenti valijatest, kirjutab ERR uudised.

Populaarsuselt teine erakond on Reformierakond 25-protsendilise toetusega, kunagise võimuerakonna toetus kasvas kuu varasemaga võrreldes kahe protsendipunkti võrra.

Kui veebruaris omasid Sotsiaaldemokraatlik Erakond ja EKRE võrdselt 10% toetust, siis märtsis kasvas sotsiaaldemokraatide toetus 11 protsendile ja EKRE-l langes kaheksale protsendile.

Viiendal-kuuendal kohal on võrdse, seitsmeprotsendilise toetusega IRL ja Vabaerakond, kelle toetus kuu varasemaga võrreldes sisuliselt ei muutunud.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles