TFW 2017 -Triinu Pungits tõi lavale julgete lahendustega kollektsiooni

Anu Saagim
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kevadine Tallinn Fashion Week sai reede õhtul särava ja väärika punkti.

Kaheteistkümnes Tallinn Fashion Week on lõppenud ning sai 17.märtsi õhtul Eesti moekunsti ja ehtedisaini ilu saatel võimsa punkti. Oma värskeima loomingu tõid viimasel moeõhtul lavale Monton, Diana Arno, Triinu Pungits, Embassy of Fashion ning Goldtime'i etenduses kaasa löönud ehtedisainerid.

15.-17. märtsil toimunud Tallinn Fashion Week tõi kolme päeva jooksul lavale põneva valiku kodumaiseid disainereid, juhtides tähelepanu Eesti moekunsti mitmekesisusele ja ainulaadsusele.

Foto: Erlend Štaub

Vaata pildigaleriid!

Moenädala viimase show avas laias moemaailmas nime tegev Triinu Pungits, kes tõi lavale julgete lahendustega kollektsiooni, milles kohtusid nii tumedast kaamosest inspireeritud toonid kui ka kirglikud ja julged värvilahendused. Pungitsa värsket kollektsiooni saadab lugu, mis kõneleb loodusest, kasvamisest ning elust - see kõik on seotud ühtseks tervikuks, mis kannab edasi looduse sügavustes peituvat jõudu ja energiat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles