Läks lahti! Vaata, kes osalevad uues telesaates «Väikesed hiiglased»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hip-hop, võistlustants, megahitid ja lõbusad jutud - kell 19:35 alustas Kanal 2 ekraanil uus kogupereshow «Väikesed hiiglased», mis tõestab Eesti laste andekust selle kõige laiemas mõttes.

«Väikeste hiiglaste» avasaates astuvad kohtunike Evelin Võigemasti, Ott Leplandi ja Jüri Naela ette esimesed väikesed talendid, kelle on eelvoorudest saatesse valinud Koit Toome ja Daniel Levi Viinalass. Nende seas on lahedaid tantsijaid ja silmapaistvaid lauljaid, aga ka väikeseid jutupaunikuid, kel vanust kõigest neli aastat.

Ees ootavad lahedad duellid ja uskumatud etteasted ning saate lõpuks selgub, millised talendid jätkavad suurte staaride tiimides edaspidi. Ühtlasi saavad Koidu ja Danieli tiimid endale ka vahvad nimed!

«Väikesed hiiglased» avasaade
«Väikesed hiiglased» avasaade Foto: Erlend Štaub

Kokku hakkab «Väikestes hiiglastes» võistlema viis tiimi, kel kõikidel toetajaks üks kuulus meelelahutaja – lisaks Koit Toomele ja Daniel Levi Viinalassile jõuavad ekraanile edaspidi Hanna-Liina Võsa, Juss Haasma ja Eda-Ines Etti võistkonnad.

Hooaja lõpuks selgub üks tiim, kes lisaks uhkele tiitlile saab endale ka väärika auhinna, aastase stipendiumi huvihariduse toetamiseks.

«Väikesed hiiglased» avasaade
«Väikesed hiiglased» avasaade Foto: Erlend Štaub
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles