Stalnuhhin soovib tutvumisvisiite Vene Duuma rahanduskomisjoniga (4)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahanduskomisjoni esimees Mihhail Stalnuhhin
Rahanduskomisjoni esimees Mihhail Stalnuhhin Foto: Pm

Esmaspäeval tegi riigikogu rahanduskomisjoni esimees Mihhail Stalnuhhin (KE) komisjonile ettepaneku pöörduda Vene riigiduuma eelarvekomisjoni poole, et taastada kunagised kontaktid, tehes vastastikku tuvumisvisiite, et rääkida Eesti ja Venemaa vahelistest majandusprobleemidest, vahendas ERRi uudisteportaal «Aktuaalset kaamerat».

«Ma ütleks, et sanktsioonid Venemaa suhtes on olnud katastroofiks, väikest viisi katastroofiks meie põllumajandusele. Transiit on meil kokku kuivanud kuuekordselt viimase kuue aastaga,» selgitas Stalnuhhin selliste visiitide võimalikku kasu.

Väliskomisjoni liige Eerik-Niiles Kross (RE) märkis, et Euroopa Liit on kehtestanud Venemaa suhtes laialdased majandussanktsioonid, ja kui Eesti peaks hakkama oma joont muutma ja sanktsioonide osas järgi andma, oleks tegemist välispoliitilise kursi dramaatilise muudatusega.

Venemaale soovib sõita ka riigikogu majanduskomisjon.

Loe pikemalt siit.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles