Berliini psühhedeelse techno ladvaõunad juba sel reedel Eestis!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DJ Topper ehk Matteo Taberna
DJ Topper ehk Matteo Taberna Foto: Ööklubi 9/11

Tallinna underground klubisse 9/11 on 24. märtsil saabumas üritustesarja Berlin Tanznacht raames kolm erilise soundiga Berliini DJ-d ehk Club der Visionäre´i resident DJ Topper ja tema psühhedeelset technot viljelev live-grupp Triptease.

«Tegu on meie endi jaoks muusikalises mõttes selle kuu ühe oodatuma peoga, sest meeste loomingut mõjutanud hipi-lapsepõlve background on põnev ja feeling tantsuplatsil saab kahtlemata olema eriline,» arvab Tarmo Kull, 9/11-i üks asutajatest.

Topper ehk Matteo Taberna kasvas üles Torinos, Itaalias, kus teda ümbritsesid hipilik ainestik, keskkond ja muusika. Jefferson Airplane, Grateful Dead ja Pink Floyd olid tema rinnapiimas. Hipist isal oli poisile suur mõju ja tema tutvustaski innukale lapsele muusika ja psühhedeelse kultuuri maagilist maailma. Ilmselt seetõttu ta tundiski, et on muusika jaoks siia ilma sündinud.

DJ Topper ehk Matteo Taberna
DJ Topper ehk Matteo Taberna Foto: Ööklubi 9/11

Kolmanda millenniumi alguses otsustas ta kolida Berliini ja sellest ajast alates on Topper eksperimenteerinud oma saundiga, avastades elektroonilise muusika peidetuid kujusid ning mängides samal ajal DJna mitmetes Berliini underground klubides.

Alates 2009. aastast on Topper koos Daniele Papiniga resident DJ Club der Visionäre´is, juhtides kurikuulsat Noisy Glance pidude sarja.

Topperi stiil on tume ja psühhedeelne, groovy ja trippiv, tegemist on kaasaegse voodoo lapsega.

Sel reedel mängib ta plaate kolmel (!) vinüülimängijal.

Triptease = Topper + tema kaks lapsepõlvesõpra, Francesco Boni Castagnetti ja Jacopo Villata. Nende esimene live oli 26. augustil legendaarses Club der Visionäre´is, mida tutvustati kui analoog/digitaal/elektro akustilist setup´i.

Triptease = Topper + tema kaks lapsepõlvesõpra, Francesco Boni Castagnetti ja Jacopo Villata.
Triptease = Topper + tema kaks lapsepõlvesõpra, Francesco Boni Castagnetti ja Jacopo Villata. Foto: Ööklubi 9/11
Berlin Tanznacht
Berlin Tanznacht Foto: Ööklubi 9/11

Berlin Tanznacht Facebookis:facebook.com/events/1817915038459571/ . Topper Twitteris. ja Facebookis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles