Seto jaanitulel astuvad üles Alexander Rybak ja Rednex

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alexander Rybak
Alexander Rybak Foto: promo

Südasuvel toimuv kultuuri- ja muusikafestival Seto Jaanituli toob lavale üle 50 artisti nii Eestist kui ka välismaalt.

Foto: Viski Rock

Festivali esimesel päeval esinevad: Terminaator, Herald, Mad Morality, Moving Heroes (Saksamaa), Patune Pool, Würffel, 5 Miinust, Azma, BLVCKOUT, DJ Christian Saburo, DJ GSG jt. Reede õhtu saab näha ka efektset Krista Palmi tule-show'd.

Foto: Kultuurikava.ee

Teise päeva peaesinejaks on Eurovisiooni võitja Alexander Rybak (Norra), kes esineb festivalil täiemahulise kontserdikavaga.

Rootsist tuleb festivalile 1990ndate keskpaiga poplegend Rednex, kelle kuulsaimaks hitiks on «Cotton Eye Joe».

Venemaalt saabub festivalile Buranovskye Babushki. Kollektiivi moodustavad Udmurtiast pärit laulumemmed, kes on esinenud ka Eurovisioonil looga «Party for Everybody».

EDMi austajatele astub lavale 19-aastane Alex Mattson (Soome). Alexi debüütsingel «UFO» ilmus 19 .veebruaril 2016 ja sai kiiresti Spotifys kuulatuimaks singliks Soomes, jõudes plaatina tasemini.

Foto: AFP / Scanpix

Lisaks esinevad laupäeval: Shanon, Beyond Beyond, Respekt, Hellad Velled, Village Voice, Wismari Poisid, Emily & Alex, Purr Mudd, Bad Art, Küberünnak & Karmo, Stuf, DJ Ahto Kalda, DJ Keven K, DJ Simon Jay, DJ SFNK, leelokoor Helmine, tantsurühm Poloda Piigad, tantsurühm Helgerid jt.

Jaanilõke süüdatakse laupäeval.

Pühapäev on tantsumuusika päralt. Festivali viimasel päeval esinevad Karl-Erik Taukar Band, Vanemõde ja Madis Arro, Kapriiz, Tänatehtu, Anmatino, Eesti Gun ja Liisa, Duo Catarsis, Toomas ja Meel Valk, Kristel Mägedi, Marco Tasane, DJ Merimell, DJ MOKEZ, DJ shromik & MC RV jt.

Pühapäeval toimub festivaliala kõrval ka suur Seto suvelaat, kus kaubeldakse käsitööga ja toiduga.

Seto jaanituli leiab aset 7.-9. juulini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles