Martin Rump alustas Margutti Trophy’t 11. ajaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Rump
Martin Rump Foto: Erakogu

Kartdagö võidusõitja Martin Rump näitas soojas ja päikesepaistelises Itaalias peetavas Andrea Margutti Trophy kvalifikatsioonis head kiirust ning lõpetas oma sõidu neljandana ja sai üldarvestuses 11. koha, mis annab talle eelsõitudeks hea stardipositsiooni.

Frank Merilaht suutis oma potentsiaali veelgi paremini ära kasutada, lõpetades oma sõidu 11. positsioonil ning sai üldarvestuses 23. koha. Ralf Merilaht sõitis välja 74 võistleja seas 45. ringiaja.

Kvalifikatsiooni kiireim oli 48,967 sekundiga Ocon Esteban, kes võidutses ka eelmisel nädalavahetusel toimunud WSK Euro Series esimesel etapil. Rump jäi esimesest maha vähem kui 0,3 sekundiga, saades oma parimaks ringiajaks 49,243 sekundit. Väikeste vahedega järgnesid ka teised Eesti poisid: Frank Merilahti parimaks ajaks oli 49,409 ja Ralf Merilahtil 49,750 sekundit.

Andrea Margutti Trophy on Kartdagö jaoks alles teine võistlus. Meeskonna areng on olnud tormiline ning eelmisel nädalavahetusel Sarnos peetud WSK Euro Series esimeselt etapilt saadud kogemused on silmnähtavalt sõitjatele kiirust ja enesekindlust juurde andnud.

Kogemused on äärmiselt olulised, sest ka tänases kvalifikatsioonis polnud Rumpi kardi seadistus veel kõige ideaalsem. Hommikuses vabatreeningus sõits ta näiteks välja kümnendiku võrra kiirema ringiaja.

Täna pärastlõunal ja homme hommikul ootavad Kartdagö võidusõitjaid ees eelsõidud, millega pannakse paika stardijärjestus homme pärastlõunal toimuvateks finaalsõitudeks. Rump ja Frank Merilaht paigutati eelsõitudeks gruppi C ning Ralf Merilaht gruppi A.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles