Hiinalinn põleb edasi: kuue nädalaga kuus tulekahju ja üks sissepõlenu

Vilja Kohler
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ööl vastu teisipäeva käisid päästjad Hiinalinnas kustutamas Lääne 8 vastas põlenud garaaži. Natuke hiljem tuli päästjatel Hiinalinnas kustutada ka teist garaaži.
Ööl vastu teisipäeva käisid päästjad Hiinalinnas kustutamas Lääne 8 vastas põlenud garaaži. Natuke hiljem tuli päästjatel Hiinalinnas kustutada ka teist garaaži. Foto: Sille Annuk

Tartus veebruari keskel alanud saladuslikel öistel tulekahjudel ei paista otsa tulevat. Päästjad ei välista, et ülikoolilinnas liigub ringi süütaja, politsei süütamist ei kahtlusta.

Kas tõesti pole Tartus enam tulekahjuta päeva? Esmaspäeva hommikul levitas Ülejõel suitsuhaisu Narva maanteel süttinud tühjana seisev endine veterinaarkooli hoone, eile hommikul hõljus tukkide hais jälle Hiinalinna servas. Seal oli öösel pärast kella kolme põlema läinud Lääne 8 kortermaja vastas asunud plekkgaraaž. Napp poolteist tundi hiljem tuli päästjatel Hiinalinnas kustutada ka teist garaaži. 

«Keegi ei maga öösiti ja muudkui «lõbutseb» siin,» märkis eile ennelõunal Tartus Lääne 8 kortermaja taga garaažide vahel kõndinud vanem mees. «Siin vaatavad juba igalt poolt põlenud kohad vastu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles