Mida Trump sööb?

Sigrid Kõiv
, Arteri juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trump oma eralennukis krõbekana kalllal: vastaste arvates näitas noa ja kahvli kasutamine, et mees on veidrikust peenutseja, kuid pooldajate hinnangul just nii peabki üks korralik ameeriklasest miljonär sööma.
Trump oma eralennukis krõbekana kalllal: vastaste arvates näitas noa ja kahvli kasutamine, et mees on veidrikust peenutseja, kuid pooldajate hinnangul just nii peabki üks korralik ameeriklasest miljonär sööma. Foto: SCANPIX

Donald Trump sööb nagu teismeline poiss üksinda kodus, kuid on oma ihuarsti kinnitusel terve kui purikas. On ehk dietoloogid kiirtoidukette asjata süüdistanud? Kas Michelle Obama kulutas köögiviljaaias tarbetult aega? Mis tähtsust sel üldse on, mida poliitik sööb?

Mäletame, kuidas Michelle Obama 2009. aastal Valge Maja köögiviljaaeda rajas. Ameeriklasi ei peeta tervislikeks toitujateks ja Valge Maja porgandipeenrad pidanuks USA kodanikele meelde tuletama, et obamacare on tore küll, kuid tervis algab igaühe enda valikutest ja toidulaud on neist esimene.

Trump pani obamacare’i juba ametiaja esimestel päevadel seisma, kuid uus esikaasa Melania Trump on lubanud, et Valge Maja köögiviljaaia harimine jätkub. Et uut perenaist on Washingtoni oodata alles suvel pärast perepoeg Barroni kooliaasta lõppu, ei tundu esiperekond juurikate kasvatamist kuigi tõsiselt võtvat. President Trumpi toitumisharjumused on pannud USA dietoloogid õudusest õlgu väristama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles