Kontaveit alistas Miamis maailma 35. reketi ja kohtub nüüd Halepiga (2)

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: Andres Kudacki/AP/SCANPIX

Anett Kontaveit jätkas suurepäraselt Miami tenniseturniiri, alistades teises ringis maailma edetabelis 35. kohal oleva venelanna Jekaterina Makarova 6:7 (1), 6:2, 6:2.

Kontaveit juhtis juba avasetis 5:2, ent lasi siis Makaroval oma servi tagasi murda ja kaotas kiire lõppmängu kindlalt. Kahes järgmises setis eestlanna end aga enam üllatada ei lasknud ning pääses enam kui kaks tundi kestnud heitluse järel kolmandasse ringi. Seal ootab teda ees maailma viies number, rumeenlanna Simona Halep, kes alistas 6:4, 2:6, 6:3 jaapanlanna Naomi Osaka.

Makarova vastu lõi Kontaveit kaks serviässa ja tegi kolm topeltviga, esimese servi õnnestumisprotsent oli 69. Kontaveit kasutas kümnest murdepallist ära pooled, Makaroval oli seejuures kogu mängu peale Kontaveidi servil vaid kaks murdepalli ja neist ühe suutis ta realiseerida.

Simona Halep on maailma edetabelis 5. kohal. FOTO: USA TODAY Network/Sipa USA/Scanpix
Simona Halep on maailma edetabelis 5. kohal. FOTO: USA TODAY Network/Sipa USA/Scanpix Foto: USA TODAY Network/USA TODAY Network/Sipa USA
Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles