Raadiku ja Keele koduklubi pääses Soomes poolfinaali

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Raadik mängis mullu veel Pärnu Võrkpalliklubi särgis, kuid tänavu pallib mees Soome meistriliigas.
Andrus Raadik mängis mullu veel Pärnu Võrkpalliklubi särgis, kuid tänavu pallib mees Soome meistriliigas. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Soome võrkapalli meistrivõistluse veerandfinaalis Andrus Raadiku ja Martti Keele kodumeeskonnal Pielavesi Sampol raskusi polnud. Saadi kolm võitu kolmest mängust, mis tähistab pääsu esinelikusse. Põhiturniiri lõpetas Sampo kolmandana, leegionär-debütant Raadik oli ülekaalukalt suurim punktimeister.

Esimese veerandfinaalkohtumise võitis Sampo koduväljakul 3:1 (19, -25, 17, 23) – Raadikult 24 punkti. Laupäevane võit võõrsil vormistati numbritega 3:0 (20, 19, 14) – Raadikult kiirelt kulgenud mängus 18 punkti. Rünnakul lõi ta 25st tõstest punktiks 14 (56%), servis kolm ässa ja tegi ühe hea bloki, vahendab volley.ee.

Seeria sai otsa pühapäeva õhtul. Midagi rabavat ei sündinud, Sampo võitis koduväljakul 3:1 (20, -21, 13, 20) ja pääses poolfinaali. Raadik tõi eilses mängus võitjate paremuselt teise punktisumma, 19 silma. Rünnakul tuli 18 (46%) ja blokis üks punkt. Keel üheski veerandfinaalmängus väljakul ei käinud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles