Rootslane sai Vladimir Putinile adresseeritud kirja

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Putin
Vladimir Putin Foto: Mikhail Metzel/Mikhail Metzel/TASS/Scanpix

Venemaa presidendile Vladimir Putinile adresseeritud kiri jõudis hoopis Rootsis Skånes Trelleborgis elavale ja eesnime Per kandvale mehele.

Rootsi ja Soome meedia teatel on kirjal oleva aadressi ja mehe koduaadressi ainsaks ühenduslüliks number 23.

Nii kirja saanud mees kui Rootsi postifirma Postnord on juhtumist hämmelduses.

Rootslase teatel on ümbrikul käsitsi kirjutatud «President Vladimir Putin, Ilinka 23 Moskva, Ryssland 103132», kuid sellest hoolimata sai tema selle kirja.

Anonüümseks jääda soovinud mees lisas, et see kiri kannab möödunud pühapäevast Postnordi templit.

«Mis Postnordis toimub? Keegi pidi selle kirja aadressi nägema ja saama aru, et see ei ole minule. Kas postiljon tõesti ei vaadanud?» küsis mees.

Rootslase arvates ei ole selle kirja puhul tegemist mõne tema sõbra naljaga, sest saajaks on märgitud Venemaa president.

«Mind huvitab, mis selles ümbrikus on, kuid ma ei ole seda avanud. Isikul, kes on selle kirja taga, peab olema president Putinile tähtis sõnum. Lisaks maksis ta markide eest 19,50 krooni,» lausus rootslane.

Mees üritab koostöös postifirmaga selle juhtumi lahendada.

Postnordi esindajate teatel käib aastas nende töötajate käest läbi umbes 1,8 miljardit kirja ja postkaarti ning vahel tekib vigu, mille tõttu kirjad jõuavavad valesse kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles