Deniss Karpak jätkab Palma regatil esikohal

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deniss Karpak
Deniss Karpak Foto: Pedro Martinez / Sailing Energy / Trofeo Princesa Sofia IBEROSTAR

Hispaanias Palmal toimuval 48. Trofeo S.A.R. Princesa Sofia Iberostar regatil, mis on ühtlasi EUROSAF Champions Sailing Cup sarja etapiks, said mitme grupina võistlevates Laser Standard, 49er ja Laser Radial klassides täna läbi kvalifikatsioonisõidud, mille tulemuste alusel meie purjetajatest jätkavad kuldgruppides Karl-Martin Rammo ja Anna Pohlak. Ühe fliidina võistlevas Finn klassis hoiab Deniss Karpak liidrikohta ning RS:X klassid lõpetavad kvalifikatsiooni täna.

Finn klassis purjetav Deniss Karpak (KST) jätkas eilsetes nõrgapoolse tuule tingimustes oma sõitude seeriat 5. ja 21. tulemusega ning on kokkuvõttes endiselt liidripositsioonil. Teisel kohal on rootslane Max Salminen ja kolmas hollandlane Nicholas Heiner.

Karl-Martin Rammo (ROPK/TJK) sai Laser Standard klassis teisel võistluspäeval kirja oma kvalifikatsioonigrupi 10. ja 3. koha ning paikneb praegu 18. real, millega jätkab finaalsõitudes kuldgrupis. Regatti juhib korealane Jeemin Ha.

Purjelaudur Ingrid Puusta (NYCS) surfas eile naiste RS:X klassis üle finišiliini oma eelsõitude fliidi 8. ja 22. võistlejana ning on kokku 27. kohal. Liidriks on täna peetavate viimaste kvalifikatsioonisõitude eel hispaanlanna Marina Alabau.

Kätlin Tammiste ja Anna Maria Sepp (ROPK/TJK) tulid 49erFX klassis 22., 17. ja 15. kohale ning naiskonnale kuulub seni peetud sõitude järel 15. positsioon. Esimeseks on tõusnud Saksamaa naiskond Victoria Jurczok ja Anika Lorenz.

Laser Radialil seilav Anna Pohlak (TJK) sai eile kirja oma fliidi 12. ja 11. tulemuse ning on üldarvestuses tõusnud 38. kohale. Sellega kvalifitseerub ta edaspidiseks kuldlaevastikku. Esikohal paikneb hollandlanna Maxime Jonker.

49er’il lisandusid Juuso Roihu ja Henri Roihu (TJK) skoori 13., 10. ja 6. koht ning meeskond asetus eelsõitude kokkuvõttes 31. reale, mis tähendab hõbegrupis jätkamist. Juhivad hispaanlased Diego Botin Le Chever ja Iago Lopez Marra.

Rainer Kasekivi (TPLK) sõitude seeriasse lisandusid 42. ja 45. koht, ta on hetkel 94. positsioonil. Meeste RS:X klassi liider on poolakas Pawel Tarnowski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles