Nädala kõige ägedam trall United Colors of Love ehk the ultimate UV pidu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ööklubi 9/11

Millal sina viimati UV-maalingut kandsid? Klubi 9/11 teeb sel reedel 31. märtsil peo United Colours of Love raames kõigile pidutsejatele tasuta UV-maalingu. Pidu on esimene uuest üritustesarjast Inside Job, kus terve öö on ainult omanikud ise tööl, sisetööl baaris, piletikassas, garderoobis ja muidugi on omad inimesed ka DJ puldis.

United Colors of Love – need on värvid, mis ühendavad.

Foto: Ööklubi 9/11

«See tähendab, et kui Sa soovid sellest peost osa saada, saad ka Sina endale UV-maalingu, et sulanduda ühisesse värvide välja – nii päästame valla kõige ilusamad värvid enda seest, sest ka armastus on sisetöö, tants on sisetöö, muusika on sisetöö! Sellest tuleb ultimate UV-värvide pidu,» rõõmustab klubi üks eestvedajaid, väsimatu reivar Tarmo Kull.

Lisaks kehakunstile klubi glitteri-haldjate Janne, Edvardi ja Fada poolt, maalib kunstnik Macey Muse maalib peo käigus oma uue maali, mis saab nimeks «United Colors Of  Love».

Foto: Ööklubi 9/11

STAFF: 9/11

MUSIC: house & techno

DJ:TYPE-O, EQ, MANUEL MAUER (BER), TAAVI TIIRMAA, JO-L, MIHKEL PRUUS ja TARMO KULL.

Pidu Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles