Kalevi hall toob tagasi ilusa mineviku

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

On 2017. aasta maikuu ja Kalevi spordihall on puupüsti rahvast täis. Ühtki vaba kohta pole isegi seismiseks. Käes on otsustavad hetked maailmameistrivõistluste valiksarja kohtumises Eesti ja Venemaa võrkpallikoondise vahel. Robert Täht lööb palli võimsalt maha ja Eesti alistab favoriidi 3:2. Publik rõkkab samamoodi nagu 1977. aastal kui Tallinna Kalevi korvpallimeeskond kohtus Kaunase Žalgirisega või 1991. aasta 6. mail samas hallis, kui Tallinna Kalev alistas NSV Liidu meistrivõistluste finaalis Leningradi Spartaki ning tuli meistriks.

Eespool kirjeldatud vaatepilt võib juba varsti tõeks saada. Õige pea saavad Eesti spordisõbrad jälle suuri mänge vaadata legendaarses Kalevi spordihallis. Pärast renoveerimist peetakse seal esmalt võrkpalli Eesti rahvusmeeskonna MM-valiksarja mänge ning suvel ka Maailmaliiga kohtumisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles