Uus jõekohvik kutsub suvel kaldapealsele keha kinnitama (1)

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mai alguseks valmiva Emajõe-äärse kohviku asupaigast juuriti välja vana kuivanud paju känd. Ehitusplats on juba täidetud killustikuga. Peagi algab ehitus.
Mai alguseks valmiva Emajõe-äärse kohviku asupaigast juuriti välja vana kuivanud paju känd. Ehitusplats on juba täidetud killustikuga. Peagi algab ehitus. Foto: Kristjan Teedema

Seni on Emajõe kaldal olnud avatud kaks peamiselt jooke pakkuvat kohvikut. Maiks lisanduv kolmas kohvik tuleb teistsugune.

Tunamullu aprillis kuulutas linnavalitsus välja konkursi, et leida ettevõtjaid, kes oleksid huvitatud Emajõe paremkaldale promenaadi äärde kohvikute rajamisest. Peagi leiti firmad ning esimene kohvik kerkis kiiresti. Teine sai valmis mullu kevadsuvel. 

Nüüd on ehitus alanud ka kolmandal platsil. Vana kuivanud paju asemele kavandatava Tartu maratoni ausamba naabrusse kaevatud auk on täidetud killustikuga.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles