Uudis kallikarudest jõudis BBCsse (3)

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahes toonis kallikarud peaksid heade toetajate abil lastekaitsepäevaks jõudma kõikidesse politseiautodesse Eestis.
Kahes toonis kallikarud peaksid heade toetajate abil lastekaitsepäevaks jõudma kõikidesse politseiautodesse Eestis. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

BBC kirjutas Järva Teatajale viidates MTÜ Traumamõmmiku ettevõtmisest, mis näeb ette, et selle aasta lastekaitsepäevaks oleksid kõik politsei- ja piirivalveameti autod varustatud kallikarudega.

MTÜ Traumamõmmik tahab politseiautodesse osta kallikarud, mida õnnetuskohale kutsutud politseinikud vigastatud, šokiseisundis või lihtsalt lohutamist vajavatele lastele jagada saaksid.

Karude ostmist saab toetada annetuskeskkonnas Hooandja. Toetajate abiga loodab MTÜ 28. aprilliks kokku saada 7000 eurot, mille eest ostetakse igasse politseiautosse kaks karu. Praeguseks on koos veidi enam kui 1000 eurot.

Kallikaru hakkab olema igas politseiautos ning rändab abivajajaga pärast koju kaasa. Hollandis ja Austraalias on sarnaste projektide käigus jagatud lastele üle 20 000 kaisukaru.

Loe pikemalt: Politseiautodes võtavad kohad sisse kallikarud

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles