Giorgio Armani disainib esinemisriided Ricky Martinile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ricky Martin
Ricky Martin Foto: SCANPIX

Kui sel reedel algab 39aastase poplaulja Ricky Martini tuur (üle nelja aasta), pole tal vaja esinemisriiete pärast muretseda – need disainis moeguru Giorgio Armani (76) isiklikult. Kui olete kuulnud midagi Armani ülikondadest, siis just sellepärast, et Giorgio Armani neid 1974. aastal tegema hakkas.

Spetsiaalselt tuuri tarvis tehtud rõivaid kannavad nii Martini taustalauljad, tantsijad, kui bändiliikmed, kirjuatb thaindian.com.

Armani sõnul oli ta neid rõivaid kujundades väga põnevil, sest Martin on tema arvates väga andekas esineja.

«See, kuidas Ricki isikustab tänapäevase modernse mehe, on erakordne,» ütles Armani, meenutades, et esimest korda tegi ta Martiniga koostööd mullu suvel Milano moenädalal (pildil fotoaknas), kui laulja osales Armani moedemonstratsioonil.

Ricky Martini tuur kestab 25. märtsist 23. maini, kui 28 kontserdiga esinetakse Martini kodumaal Puerto Ricos ning seejärel USAs, Kanadas ja Mehhikos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles