Žalgiris läheb viimasele mängule vastu kaotuse pealt

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Pangos (paremal).
Kevin Pangos (paremal). Foto: Mihail Serbin/Scanpix

Korvpalli Euroliiga eelviimases mänguvoorus pidi Kaunase Žalgiris hoolimata võidetud poolajast leppima kaotusega, kui jäi 84:88 alla Milano Olimpiale. 

Žalgirise parim oli Kevin Pangos 16 punktiga, Lukas Lekavicius viskas 15 punkti. Võitjate skooritegemise eest hoolitsesid Jamel McLean ja Andrea Cinciarin, visates mõlemad 17 silma. Mõlemal meeskonnal seisab Euroliigas sel hooajal ees veel üks mäng, sest play-offi neil asja pole. Žalgiris mängib viimases voorus Vitoria Baskoniaga, Milano Olimpia aga Kaasani Unicsiga.

Olulise võidu sai eile Belgradi Crvena Zvezda, kui alistas 83:65 Kaasani Unicsi. Milko Bjelica Guduric viskas võitjate kasuks 19 punkti. Crvena Zvezda on 16 võidu ja 13 kaotusega viimasel play-offi viival ehk kaheksandal kohal. Neist ühe võidu on vähem kogunud Istanbuli Darüssafaka Dogus.

Viimases voorus lähevadki meeskonnad omavahel vastamisi. Esimesest omavahelisest kohtumisest on Darüssafakal kaasa võtta kolmepunktine edu.

Teised mängud:

  • Istanbuli Galatasaray – Vitoria Baskonia 80:103
  • Ateena Panathinaikos – Moskva CSKA 85:80 (lisaajal)
  • Madridi Real – Istanbuli Fenerbahce 61:56
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles