Galerii! Tallinn Music Week pani salajasel kontserdil garaažides püsti korraliku räpimöllu

Meisi Volt
, Elu24 tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval, 1.märtsil kuulutas Tallinn Music Week välja seni saladuses hoitud kontserdi toimumiskoha ja aja - õhtul ootas fänne Maakri tänava garaažide vahel tõeline räppmuusika möll.

Esimesena astus Maakri tänava garaažide vahele püsti pandud hänglas üles Taani-Aafrika päritolu räppar Black Daniels ja tema produtsent Shield, kes on ühendanud enda muusikas drum 'n' bass'i ja räppimise, et luua ülienergilisi kontsertelamusi. Ja nii ta oli! Black Daniels tõi Maakri tänava hoovi paksult rahvast täis ja andis kaasakiskuva live'i, mis ka tagasihoidlikumad ja uimased eestlased kaasa kiskus.

Tallinn Music Week 2017: Black Daniels Maakri garaažides
Tallinn Music Week 2017: Black Daniels Maakri garaažides Foto: Meisi Volt

Muide, peale Black Daniels'i soolokarjääri on ta ka Skandinaavia üks juhtivaid bassimuusika MCsid. Mees astus samal ööl üles ka TMW hip-hopi ürituse laval.

Tallinn Music Week 2017: Tommy Cash Maakri garaažides
Tallinn Music Week 2017: Tommy Cash Maakri garaažides Foto: Meisi Volt

Teisena üllatas rahvast magamata ja väljaspool Eestit ohtralt esinemisi andnud kodumaine räppar Tommy Cash, kes sobis veoki lavale garaažide vahele esinema lausa ideaalselt. "Ega see mingi Anne Veski kontsert ei ole," kostis mees lavalt, kui nägi, et eestlasi on raskem käima tõmmata kui välismaalasi. Loomulikult ei pidanud need, kes tema pärast kohale tulid, sugugi pettuma, sest live oli tasemel ja räppar täitis lava ihuüksi suurepäraselt oma võõra, mitte-eestlasliku natuuriga ära.

Tallinn Music Week 2017: Black Daniels ja Tommy Cash Maakri garaažides
Tallinn Music Week 2017: Black Daniels ja Tommy Cash Maakri garaažides Foto: Meisi Volt

Vaata galeriist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles