Sumann Bøle: sa oled nii väike ja kõhn, nagu tüdruk!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanameister Christoph Sumann sai tänavu MMil 20 km sõidus 3. koha.
Vanameister Christoph Sumann sai tänavu MMil 20 km sõidus 3. koha. Foto: SCANPIX

Laskesuusatamise lõppenud hooaja tähed Emil Hegle Svendsen ja Tarjei Bø kurtsid Lääne-Siberis Hantõ-Mansiiskis peetud MMi ajal, et neil pole oma vaba ajaga midagi ette võtta ja palusid Norra ajalehe VG lugejaid, et need teeksid ettepanekuid, milliseid julgustükke noormehed ette võiksid võtta.

Sadadest laekunud ettepanekutest valisid VG ajakirjanikud välja viis, mille seast Svendsen ja Bø oma valiku tegid.

Sõelale jäi järgnev julgustükk: «Intervjueerige oma konkurente. Mõelge küsimused ise välja, aga ärge unustage küsida, kui head teie nende meelest olete. Rõhutage, et te olete ikka väga head.»

Noormehed käisid kaameraga ringi nii Hantõ-Mansiiskis kui ka läinud nädalavahetusel Holmenkollenis ja tegid kolm videot.

Esmalt intervjueeris Bø rootslasest konkurenti Björn Ferryt, uurides korduvalt, kui tugevad Norra poisid Ferry arvates ikka on ning juhtides tähelepanu ka Ferry kõikuvale vormile. Seda videot saab vaadata siit (kuid selleks peab oskama norra või rootsi keelt).

Teisena jäi noormeestel kaamera ette Austria vanameister Christoph Sumann, kes on tuntud üsna terava huumorimeele poolest ja ta ei jätnud seda ka nüüd kasutamata, tögades Bø noorust ja kleenukest keha. Seda videot saab vaadata siit.

Kolmandana intervjueeris Svendsen prantslast Simon Fourcade’i ning lisaks norralaste kiitmisele paluti Fourcade’il ka oma kuulsaid tantsusamme näidata. Seda videot saab vaadata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles