Vandaalitseja lõhkus Valgas hulga aknaid

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vandalism
2. aprillil tehtud fotod Sepa ja Raja t
Vandalism 2. aprillil tehtud fotod Sepa ja Raja t Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Pühapäeva hommikul võis Valgas Sepa ja Raja tänava piirkonnas liikuja olla tunnistajaks vandaali kätetööle: lõhutud olid mitme tänavaäärse hoone akende klaasid.

Õmblusvabriku tühjal osal, kus viimati tegutses Sangari tehase administratsioon, ja ka majal Sepa ja Raja tänava nurgal oli klaase lõhutud järjestikustel akendel, justkui möödaminnes. Päeva peale oli osa klaasikilde juba koristatud ja klaasita aknaraame vaadates ei olnud võimalik esmapilgul täpselt hinnata, kas tegu on värskete või vanade lõhkumisjälgedega.

Kagu politseijaoskonna politseikapteni Toomas Joakiti sõnul oli pahatahtlikul teol aga nägijaid: «2. aprilli öösel kella 1.30 paiku helistas tähelepanelik inimene häirekeskusele ning teatas, et Valgas Sepa tänaval lõhuti ühel majal just aknaklaasid. Teataja nägi maja juurest jooksujalu lahkumas üht isikut.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles