WAF-koor esineb Eesti kultuuripäevadel New Yorgis

Kirke Ert
, kultuuriajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
WAF-koor
WAF-koor Foto: ERR

5.-9. aprillini toimuvad New Yorgis Eesti kultuuripäevad, kus esineb ka WAF-koor eesotsas Ott Leplandi, Tanja Mihhailova, Liis Lemsalu ja Kaire Vilgatsiga. Kultuuripäevadel astub üles ka La La Ladies. WAF-koori esituses tulevad New Yorgis maailma esiettekandele lood Eesti-teemalisest Broadway muusikalist «The Innocence».

 

Viie päeva jooksul annavad WAF-koor ja solistid kokku neli kontserti. WAF-koori esituses jõuavad esimest korda publiku ette lood Eesti-teemalisest muusikalist «The Innocence». Muusikal räägib kahe lapse elust läbi neljakümne aasta, selle autorid on eestlane Alari Koel ning Broadway helilooja David Austin.

Eesti kultuuripäevad New Yorgis toimuvad 5.-9. aprillil 2017. Kultuuripäevade raames saab lisaks WAF-koori, Ott Leplandi ja Tanja Mihhailova ning La La Ladies’e kontsertidele näha Linnateatri etendust «Kes kardab Virginia Woolfi», kuulata Heie Treieri, Priit Vesilinnu, Hannes Astoki, Piret Raua ning Kätlin Vainola loenguid ning vaadata filme «Räägitakse, et tomatid armastavad rokkmuusikat» ja «Ameerika suvi».

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles