Olympicu Bratislava kasiinosid ähvardab sulgemine

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olympicu kasiino.
Olympicu kasiino. Foto: Stanislav Moshkov/Õhtuleht

Slovakkia pealinnas Bratislavas käivad vaidlused hasartmängude keelamise üle, halvima stsenaariumi jõustudes peab Olympic Entertainment Groupi tütarettevõte sulgema 2019. aasta alguses neli sealset kasiinot.

Bratislava volikogu on käesoleval aastal võtnud vastu kaks teineteisele täiesti vastu käivat otsust seoses hasartmängutegevuse lõpetamist taotleva petitsiooniga, teatas Olympic börsile.

Tänavu 16. veebruari istungil otsustati hääletuse tulemusena petitsiooni mitte rahuldada, aga 30. märtsi istungil otsustati hääletuse tulemusena petitsioon rahuldada ja keelata hasartmängutegevus Bratislavas alates tänavu 1. maist viisil, mis tagab kasiinooperaatoritele tegevuse jätkamise kuni kehtivate litsentside lõpptähtajani.

Slovakkia Hasartmängude Korraldajate Liit on seisukohal, et volikogu poolt langetatud teine ehk hasartmängutegevust keelustav otsus on õigustühine juba ainuüksi seetõttu, et seadusest tulenevalt ei saa ühe ja sama petitsiooni osas teha mitut otsust ja nii tuleb lugeda kehtivaks esimene ehk petitsiooni mitte rahuldav otsus. Liit plaanib 30. märtsi 2017 otsuse vaidlustada kohtus.

Kõige negatiivsema stsenaariumi korral tuleb Olympicu tütarettevõtjatel sulgeda litsentside lõppemisel ehk 2019. aasta algusest neli Bratislavas asuvat kasiinot.

Kontserni Bratislavas tegutsevate kasiinode hasartmängutulud olid 2016. aastal kokku 8,2 miljonit eurot ning mitte realiseeritavate põhivarade maht aasta lõpu seisuga oli kokku 1,1 miljonit eurot.

Olympic Entertainment Group opereerib Slovakkias kokku kaheksa kasiino tegevust, millest pealinnas Bratislavas asub neli kasiinot. Kontserni Slovakkia tütarettevõtjate müügitulud 2016. aastal olid 16,5 miljonit eurot ja ärikahjum 40 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles