USAs pääses teismeline tüdruk vägistaja käest sõitvast autost välja hüpates

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Timothy Marble
Timothy Marble Foto: Reuters/AFP/AP/ScanPix

USAs Californias Bodega Bays õnnestus teismelisel tüdrukul oma vägistaja käest pääseda sõitvast autost välja hüpates.

Fox Newsi teatel põgenes 13-aastane tüdruk 50-aastase Timothy Marble’i käest, keda kahtlustatakse tüdruku röövimises, vägistamises ja oma nime lõikamises tüdruku kehale.

Timothy Marble / Reuters/AFP/AP/SCANPIX
Timothy Marble / Reuters/AFP/AP/SCANPIX Foto: Reuters/AFP/AP/ScanPix

Tüdruk sõnas uurijatele, et tal tekkis möödunud neljapäeval emaga sõnavahetus ja ta lahkus kodust. Politsei andmetel pakkus Marble reede varahommikul tüdrukule küüti Napas asuvas bensiinijaamas, kuid siis hakkas ta sõidutamise eest tasu nõudma seksina, viies tüdruku kõrvalisse kohta.

Tüdruk keeldus ja mees sidus ta puu külge, vägistades siis ta.

Mees võttis tüdruku uuesti endaga kaasa, kuid Bodega Bays, mis asub Napast 80 kilomeetri kaugusel, õnnestus tüdrukul autost pääseda. Tüdruk peitis end põõsastes ja mees ei leidnud teda. Marble helistas lõpuks politseisse ja teatas, et ta 13-aastane kaaslane hüppas sõitnud autost välja ja võib olla vigastatud.

Politseinikud leidsid eest vägistatud ja vigastatud tüdruku, kelle viisid haiglasse läbivaatusele ja pärast seda aga koju.

Uurimine näitas, et Marble oli tüdruku vägistamise ajal kanepiuimas ja ta vägistas oma ohvrit mitu korda. Mees oli tüdrukule süstinud metamfetamiini ja lõiganud siis noaga oma nime tema reiele. Vägivaldne sündmusteahel kestis kokku 27 tundi.

Marble’ile esitati täna süüdistus inimröövis ja vägistamises, ta oli juba varem politseile oma vägivallakuritegudega teada.

Marble viidi Sonoma maakonna vanglasse ilma võimaluseta saada kautsjoni vastu vabadusse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles