Taskupark valmib juuni algul, uus tallikatus juuni lõpuks

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile hommikul polnud tallihoone katusel ehitusmehi veel näha, ent Tartu ratsakooli juht Lembit Kalev kinnitas, et juba lähipäevadel tööd algavad.
Eile hommikul polnud tallihoone katusel ehitusmehi veel näha, ent Tartu ratsakooli juht Lembit Kalev kinnitas, et juba lähipäevadel tööd algavad. Foto: Margus Ansu

Mulluse kaasava eelarve hääletusel edukaimateks osutunud Tartu ratsakool ja Aparaaditehas ei istu käed rüpes, vaid on astunud konkreetseid samme, et lubatu teoks teha.

Oktoobri alguses püüdis Raekoja platsil pilke hall hobune, kelle kohalolu pidi veenma tartlasi linna kaasava eelarve hääletusel andma oma hääl Tartu ratsakooli käsutuses oleva tsaariaegse tallihoone katuse remontimise poolt.

Suksu täitis ülesande hiilgavalt ning hääletusel osutuski ratsakooli projekt selgelt eelistatuimaks. Nüüdseks on asjad ERMi lähedal asuva talliga nii kaugel, et leping ehitajaga on allkirjastatud ning lähipäevil ronivad töömehed katusele. Piirdeaiad ja tellingud pandi paika eile õhtul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles