Järelvaadatav: Viimsi üllatas Pinnoneni vedamisel võõrsil HC Kehrat

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Käsipalli meistriliigas läksid Kehras vastamisi sealne HC Kehra ja HC Viimsi. Üllatusliku võidu sai Viimsi, kelle võidunumbriteks märgiti 31:30. Põhiturniiril kolmandat kohta hoidva Viimsi resultatiivseim oli 12 punktiga Siim Pinnonen, teisel kohal olevale Kehrale tõi Dmitro Jankovski 8 silma. Teises kohtumises oli tabeliliider Põlva Serviti 24:18 üle tabeli neljandast HC Viljandist.

Enne mängu:

Kuigi Kehra lõpetab põhihooaja teisena, ei hakka nad viimastes mängudes koosseisuga eksperimenteerima. «Lähme kodus võitma ning las Viljandi ja Viimsi jagavad ise kolmanda-neljanda koha saatuse,» ütles meeskonna peatreener Indrek Lillsoo.

«Erilist pinget meil peal küll pole, kuid lähtume eesmärgist, et komistada ei tohi. Pealegi on meil trennis juba rohkem mehi ja tahame ka kohtumises Viimsiga mänguaega võrdsemalt jagada.»

Hooaega võimsalt alustanud Viimsi on viis viimast kohtumist kaotanud keskmiselt 12-väravalise vahega. Vaatamata sellele pole meeskonna juhendaja Ain Pinnonen lippu alla lasknud. «Meil on viimasel ajal olnud palju puudujad, kuid nende asendajad pole vastu pidanud. Olukord on vilets praegugi, sest vahepeal pole keegi vigastustest paranenud,» ütles Pinnonen.

«Kui Serviti ei üllata kaotusega Viljandile, siis jääb kõik viimase vooru otsustada. Sinna on aga aega ning loodetavasti oleme siis paremas seisu. Meil on asju küll viltu kiskunud, kuid hooaeg pole sellepärast veel luhta läinud,» jätkas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles