«Põdra TV» kaob Tallinna Televisiooni ekraanilt

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sami Lotila.
Sami Lotila. Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Tallinna TV juht Revo Raudjärv ütles, et Sami Lotila ja Risto Vuorineni juhitav saade «Põdra TV» sügisest enam ekraanil ei jätka.

«Praeguse seisuga «Põdra TV» sügisest enam ei jätka,» ütles Raudjärv ERRi uudisteportaalile, lisades, et lõplik otsus tehakse suvel.

«Ma ei ole päris rahul selle saatega. Ühest küljest tundus alguses uus ja huvitav näidata soomlaste nägemust Eestist,» lisas Raudjärv, kelle hinnangul ei ole saade end siiski õigustanud. 

Raudjärve jaoks on telesaade oma eelkäija Toomas Lepa pärand, kes sõlmis Lotila ja Vuorineniga lepingu kümne saate tegemiseks, seega on veel teha jäänud kolm saadet.

Soome suursaadik Eestis Kirsti Narinen tõstatas märtsi lõpus kohtumisel Tallinna tegevlinnapea Taavi Aasaga Tallinna Televisiooni eetris oleva saate «Põdra TV» teema, kuna teda häiris saatekülaliste erinev arusaam Soome ametlikust ajalookäsitlusest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles