Apollo Kino investeerib Tartu kinno 2,5 miljonit eurot

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kinolint. Foto on illustreeriv.
Kinolint. Foto on illustreeriv. Foto: PantherMedia / Scanpix

Aprilli lõpus Tartus valmiv Apollo Kino toob Lõuna-Eestisse ligi tuhande kohaga kinokeskuse, mille avamisse investeeritakse 2,5 miljonit eurot.

Apollo Kino tegevjuhi Rauno Stüffi sõnul kahekordistab uus kinokeskus kinokohtade arvu Tartus. «Tartu kino eesmärk on muutuda kogu Lõuna-Eesti meelelahutuse tõmbekeskuseks ja esinduskinoks, mis oma tehnilise taseme poolest on teerajaja nii Põhjamaades kui Baltikumis,» ütles Stüff pressiteates.

«Lõunakeskuse Apollo Kinost saab esimene laserprojektsiooniga kino väljaspool Tallinna ning ainus kino kogu Eestis, kus laserprojektorid on kasutusel kõikides kinosaalides,» märkis Stüff. Lisaks saavad kolm saali ruumilist heli pakkuva Dolby Atmos helisüsteemi, mis asetab vaataja otse filmisündmuste keskele.

Laienevas Tartu Lõunakeskuses aprilli lõpus valmivas ligi 3500 ruutmeetril laiuvas uues Apollo Kinos on kuus kinosaali ja üle 950 istekoha. Apollo Kinos saab Tartus tööd 30 inimest.

Apollo Kinol on kinosaalid Pärnu keskuses, Narvas Astri keskuses ning Tallinnas Solarise ja Mustamäe keskustes. Eelmisel aastal külastas Apollo kinosid 1,2 miljonit vaatajat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles