Matimehed võistlevad Palusalu mälestuseks

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljapäeval vedasid maaülikooli spordiklubi maadlustreener Veiko Proovel (vasakul) ja Palusalu võistlustel raskekaalus matile astuv Kaarel Maaten maaülikooli spordihoonesse matikoormaid. Võistlusteks pannakse neist kokku kaks väljakut.
Neljapäeval vedasid maaülikooli spordiklubi maadlustreener Veiko Proovel (vasakul) ja Palusalu võistlustel raskekaalus matile astuv Kaarel Maaten maaülikooli spordihoonesse matikoormaid. Võistlusteks pannakse neist kokku kaks väljakut. Foto: Sille Annuk

Kristjan Palusalu mälestusvõistlus tuleb esinduslik. Eesti parimate kõrval astuvad Tartus matile seitsme riigi maadlejad.

Kolmekümnendat korda peetavad, kahekordse olümpiavõitja Kristjan Palusalu mälestusvõistlused on ajaloolised selle poolest, et esimest korda korraldatakse võistlus Tartus. Juubelihõngulisele kokkusaamisele tuleb võistlejaid Soomest, Venemaalt, Kasahstanist, USAst, Ukrainast, Rootsist ja Norrast. 

Kohtunike kokkusaamine

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles