Selfie-turist kukkus alla California kõrgeimalt sillalt

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foresthilli sild
Foresthilli sild Foto: Vida Press

Järjest enam juhtub õnnetusi selfie-turistidega, kes end pildistades ei pane tähele ümbrust ja teevad endale nii tõsiselt viga. 

Foresthilli sillal käis ronimas kamp ekstremiste, kes soovis oma tegevust ka jäädvustada. Üks naine aga libastus ja kukkus. Õnneks jäi tema õhulend vaid 20 meetri pikkuseks ning ta maandus ühel silla konstruktsioontalal, vahendab Travel and Leisure.

Kuna kukkumine oli sellegipoolest tõsine, viidi ta helikopteriga lähedal asuvasse haiglasse ning arstide hinnangul jääb naine elama. Sillal kõndimine on aga keelatud, mistõttu rikkusid naine ja ta sõbrad seal turnimisega seadust.

Pealtnägijate hinnangul astus naine kogemata ühele poldile, kaotas tasakaalu ja kukkus selg ees alla. Siiski ei ole see seltskond esimene ega ilmselt ka viimane, kes sillale õnne proovima läheb. Sotsiaalmeediast võib leida ohtralt pilte hulljulgetest ronijatest, kes sillale pildistama on trüginud. 

 

A post shared by Bogdan Moskovka (@moskovka_b) on

 

A post shared by @ryanajae on

 

A post shared by Jonathan Cata (@jon10cata) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles