Politsei otsib taga kahte roolijoodikut

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivan ja Rauf.
Ivan ja Rauf. Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Politsei- ja piirivalveamet palub inimeste abi kahe purjus peaga autot juhtinud mehe leidmisel, kellest üks hoiab kõrvale kriminaalhoodusest ja teine eeluurimisest.

30-aastane Ivan on süüdi mõistetud joobeseisundis mootorsõiduki juhtimises ja mees hoiab kõrvale kriminaalhooldusest. Kohus on tema suhtes välja andnud vahistamismääruse.

29-aastast Raufi kahtlustatakse joobeseisundis mootorsõiduki juhtimises ja mees hoiab kõrvale eeluurimisest. Põhja prefektuuri liiklusjärelevalvekeskus on välja andnud tagaotsitavaks kuulutamise ja sundtoomise määruse.

Politseinikud on kontrollinud mehe võimalikke viibimispaiku, kuid nende asukohad on seni teadmata. Mehed võivad liikuda Tallinnas.

Politsei palub kõigil, kes on mehi näinud või kellel on infot nende asukoha kohta, anda sellest teada politsei infotelefonil 612 3000 või hädaabinumbril 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles