Dodge'i «Deemon» muskelauto võimsus lööb isegi Bugatti Veyroni üle (1)

Rait Piir
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dodge Challenger SRT Demon
Dodge Challenger SRT Demon Foto: Dodge

Dodge Challenger SRT Demon 2018 saab praeguste andmete järgi olema hirmuäratav musklimasin, mille üks versioon pakib kapoti alla 1023 hobujõudu. 

Paar päeva tagasi lekkis Demon'i esimene ametlik foto ning täna paljastas instagrammer The Darkest Ride ka tulevase sõiduki tehnilised näitajad, vahendab Carscoops. 

Ametlikult kinnitamata andmetel tuleb Demon'i 6,2 liitrine ülelaetud V8 mootor kolmes konfiguratsioonis. Esimene neist pakub sõitjale 757 hobujõudu, teine 815 hobujõudu ja kolmas toob saatanlikud 1023 hobujõudu, mis lööb võimsuselt isegi Bugatti Veyroni üle.  

Kolmanda versiooni saamiseks tuleb välja käia ekstra 3000 dollarit jõudluskontrolli mooduli eest. Samuti tuleb kasutada spetsiaalset autospordiks mõeldud kütust, mille oktaaniarv on vähemalt 100 ning aktiveerida drag režiim. Kolmandas konfiguratsioonis pidi Demon olema võimeline 9 sekundiliseks veerandmiili ajaks. 

Lisaks hullumeelsele võimsusele kaalub Demon 90.7 kilo vähem kui Hellcat, on kaks korda parema haardejõuga ning 35 protsenti suurema stardijõuga.

Dodge tutvustab oma uut elajat ametlikult New-Yorgi autonäitusel. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles