Lasteaeda külastanud Savisaar: vajan positiivseid elamusi (2)

Elisabeth Kungla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar.
Edgar Savisaar. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Halvale tervisele viidates kohtumenetlusest pääseda sooviv Keskerakonna endine esimees ja ametist tagandatud Tallinna linnapea Edgar Savisaar põhjendas enda viibimist Lasnamäe lasteaia sünnipäeval vajadusega saada positiivseid elamusi.

«Üks vana sõber kurjustas minuga sellepärast, et olin ühe Lasnamäe lasteaia sünnipäeval,» kirjutas Savisaar neljapäeva õhtul Facebookis. «Prokuratuur saavat selle alusel öelda, et pole ma nii haige midagi,» kirjutas ta.

«Muidugi on mul vaja positiivseid elamusi. Kui neid ei tule, siis võivad mu päevad lõppeda veel enne kohtusaali jõudmist. Minu positiivne emotsioon on kohtumised inimestega! Peaksin paari nädala pärast olema külalisena ühe sõbra pulmas. Kas pean koju jääma, kuigi ma ei ole voodihaige?» kirjutas Savisaar.

Ta tõi näite, kuidas ta pärast sõbra matsust koomasse langes. «Aga mul on ka üks teine näide. Paar aastat tagasi olin Tallinnas oma sõbra Eino Baskini matustel. Päev hiljem viidi mind Tartu haiglasse ja siis jäin kuuks ajaks koomasse. Ilma mingi ekspertiisita,» kirjutas Savisaar.

Savisaar on korruptsioonikuritegude süüdistusega kohtu all, kuid tema kaitsja vandeadvokaat Oliver Nääsi kinnitusel ei ole tema kaitsealune võimeline kehva tervise tõttu kohtuprotsessil osalema.

Kohus määras Savisaarele kohtuarstliku ekspertiisi.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles