Kalev/Cramo ning Rapla jõudsid poolfinaalist ühe võidu kaugusele

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rapla korvpallimeeskond eesotsas Rasham Suareziga.
Rapla korvpallimeeskond eesotsas Rasham Suareziga. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Täna Eesti korvpalli meistriliigas toimunud kahes veerandfinaalmängus said taas võidurõõmu tunda nii tiitlikaitsja Kalev/Cramo kui ka Rapla Avis Utilitas, kes jõudsid mõlemad seega ühe võidu kaugusele poolfinaalist.

Valitsev meister Kalev/Cramo võitis võõrsil toimunud kohtumises 89:67 Rakvere Tarvas/Palmse Metalli meeskonda ning asus seega kolme võiduni peetavat veerandfinaalseeriat 2:0 juhtima. Kui avaveerand kuulus Kalevile 19:18, siis esimese poolaja lõpuks seisid tablool 43:33 edunumbrid. Kolmas neljandik võideti 31:21 ning viimane veerandaeg 15:13.

Kalevlased viskasid punkte väga võrdselt: Mickel Gladness viskas 13, Timo Eichfuss ja Martin Dorbek 12 ning Mark Tollefsen ja Erik Keedus 11 silma. Tarva parimana kogus Siim-Markus Post 22 punkti. Paari kolmas mäng toimub järgmisel kolmapäeval.

Teise järjestikuse võidu sai veerandfinaalseerias kirja ka Rapla meeskond, kes alistas võõral väljakul 90:77 Valga-Valka/Maks ja Mooritsa. Kui avaveerand kuulus Valgale 24:20, siis teine 10-minutiline veerand kuulus koguni skooriga 34:6 Raplale, kes juhtis avapoolaja lõpuks 54:30. Ehkki teise poolaja viimasel neljandikul viskas kodumeeskond rohkem punkte (30:24), sai Rapla lõpuks kirja kindla 90:77 võidu.

Võitjate resultatiivseimana viskas pingilt sekkunud Rasham Suarez 23 punkti, Domen Bratoz lisas 14 silma. Valga parimatena said Rain Raadik ning Kristaps Kanbergs kirja võrdselt 12 punkti. Seeria kolmas mäng peetakse esmaspäeva õhtul taas Rapla kodusaalis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles