Koerus lubatud on koerus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ervita veski sai viis aastat tagasi Jarkko Arhilahti käe läbi oma ­kunagise näo ­tagasi.
Ervita veski sai viis aastat tagasi Jarkko Arhilahti käe läbi oma ­kunagise näo ­tagasi. Foto: Marianne Loorents

Nii ütlevad Ira Lemberi seatud salmiread, ja ega koerukad seda ka häbene. See on tugev vald oma 2112 elaniku, paarisaja ettevõtte, sadade laste ja paljude hakkajate inimestega.

Aga miks see Järvamaa vallake Virumaa Teataja lugejat peaks huvitama? Haldusreformi tuuled on puhunud nõnda, et Koeru ja Rakke vald alustasid aasta alguses ühinemisläbirääkimisi. Ja kuigi loodava Piibe valla maakondlik kuuluvus ei ole veel selge, on ikka hea naabritega tutvust teha. Niisiis Koerus juba igav ei hakka. Igas vanuses elanik leiab omale tegevust, sest huviringe on nii väikestele kui ka suurtele. Koolis korraldatakse igal aastal tantsuetendus, kus osalevad kõik õpilased. Ja nad kõik tantsivad.

Alles hiljuti andsid valla rahvatantsurühmad kunagisele tantsuõpetajale Liidia Laidinenile pühendatud etenduse. Lavale astus üheksa tantsurühma enam kui saja tantsijaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles