EKRE esinumber kohalikel valimistel Viimsis on Hannes Võrno (38)

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Konservatiivne Rahvaerakond (EKRE) pani sügisestel kohalikel valimistel oma Viimsi nimekirja esinumbriks peamiselt meelelahutajana tuntust kogunud Hannes Võrno.

Praegu parteitu Hannes Võrno (47) kandideerimist EKRE nimekirjas kinnitas ERR-ile Viimsi osakonna esimees Mihkel Saretok.

Võrno märkis laupäeval sotsiaalmeedias, et tema soov on osaleda Viimsi valla tegevjuhtimises, mitte poliitikas. «Soovin, et Viimsi oleks läbipaistev, avatud ja aus omavalitsus sõltumata inimeste erakondlikust kuuluvusest või tagatubade võimuvõitluse arveteklaarimisest. Aitab küll sellest ajastu hoiakust - arvab teisiti, tähendab on tagurlane! Kandideerin EKRE valimisnimekirjas. Parteitu esinumbrina. Minu soov on osaleda Viimsi valla tegevjuhtimises, mitte poliitikas. Tõsiselt ja pühendumisega ning oma koduvalla inimestele alati ja kõikjal julgelt silma vaadates. Vastutades.»

Varem ütles ta Kanal2 uudistesaatele «Reporter», et ta küll kandideerib Viimsis EKRE nimekirjas, kuid on parteitu ja kavatsebki selleks jääda. «Minu erakond on Eesti Vabariik,» toonitas ta.

Aastatel 2002-2011 kuulus Võrno Isamaa ja Res Publica Liitu (IRL). Võrno oli riigikogu X koosseisu liige, kuid peatas saadikuvolitused 2003. aastal.

Kommentaarid (38)
Copy
Tagasi üles