Videod: Warriors alustas play-off'i võiduga, NBA staarhabemik näitas Thunderile koha kätte

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Durant (vasakul) viskas Golden State Warriorsi eest 32 punkti ning aitas koduklubi play-off seeria avamängus võidule.
Kevin Durant (vasakul) viskas Golden State Warriorsi eest 32 punkti ning aitas koduklubi play-off seeria avamängus võidule. Foto: Kyle Terada/USA Today Sports/Scanpix

Korvpalliliigas NBA alustas eelmise hooaja finalist Golden State Warriors kohamänge koduväljakul 121:109 võiduga Portland Trail Blazersi vastu.

Võitjate parimana tõi veel mullu Oklahoma City Thunderi ridades pallinud Kevin Durant 32 punkti ning kümme lauapalli, Stephen Curry lisas 29 punkti ning Draymond Green kogus 19 silma, 12 lauapalli ja üheksa korvisöötu. Trail Blazersi poolt kerkis aga üleplatsimängijaks CJ McCollum 41 punktiga, keda toetas Damian Lillard 34 silmaga. Ehkki esimene veerandaeg kuulus nelja punktiga Warriorsile (31:27), kaotati teine 25:29, mängiti kolmas neljandik 32:32 viiki ning suudeti viimasel veerandajal näidata Portlandist taas kindlamat kätt (33:21). Seeria teine mäng toimub kolmapäeval taas Warriorsi koduväljakul.

Houston Rockets eesotsas NBA staarhabemiku James Hardeniga näitas tõelist võimu Oklahoma City Thunderi vastu, kes suudeti koduväljakul alistada koguni 118:87. Üleplatsimängijaks tõusis 37 punktiga Harden, kes andis kaaslastele ka üheksa resultatiivset söötu. Patrick Beverly toetas Hardenit 21 silma ning kümne laupalliga. Thunderi parimana viskas kesise visketabavuse juures (kahesed 23st 6 ning kolmesed 11st 3) tänavuse põhihooaja staarmängija Russell Westbrook 22 punkti ning võttis ka 11 lauapalli. André Roberson lisas 18 silma.

Play-off seeriat asus 1:0 juhtima ka Washington Wizards, kes võitis koduväljakul 114:107 Atlanta Hawksi meeskonna. Oma senise karjääri parima esituse kohamängudes tegi võitjate 26-aastane mängujuht John Wall, kelle arvele kogunes kohtumise lõpuks 32 punkti ning koguni 14 korvisöötu. Wizardsi poolt lisasid Bradley Beal 22 ning Markieff Morris 21 punkti. Hawksi eest kogus Dennis Schroder 25 punkti ning üheksa resultatiivset söötu, Paul Millsap viskas 19 silma ja Dwight Howard sai kätte küll 14 lauapalli, ent sai kirja vaid seitse punkti.

Läinud ööl toimunud viimases play-off seeria avamängus alistas Chicago Bulls võõrsil 106:102 idakonverentsis põhihooaja esimesena lõpetanud Boston Celticsi. Jimmy Butler veetis platsil 41 minutit, mille jooksul tõi 30 punti ning üheksa lauapalli. Pingilt mängu sekkunud Bobby Portis lisas 19 silma ning kogus samuti üheksa lauapalli. Laupäeval traagilises liiklusõnnetuses oma õe kaotanud Celticsi mängujuht Isaiah Thomas kerkis 33 punktiga üleplatsimängijaks, Al Harford viskas 19 silma.

Kõik NBA play-off'i seeriad peetakse nelja võiduni.

NBA play-offʼi avaringi paarid

Idakonverents (sulgudes asetus):

Boston Celtics (1) – Chicago Bulls (8) 0:1

Cleveland Cavaliers (2) – Indiana Pacers (7) 1:0

Toronto Raptors (3) – Milwaukee Bucks (6) 0:1

Washington Wizards (4) – Atlanta Hawks (5) 1:0

Läänekonverents:

Golden State Warriors (1) – Portland Trail Blazers (8) 1:0

San Antonio Spurs (2) – Memphis Grizzlies (7) 1:0

Houston Rockets (3) – Oklahoma City Thunder (6) 1:0

Los Angeles Clippers (4) – Utah Jazz (5) 0:1

Videod möödunud ööl toimunud kohtumiste tipphetkedest:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles