Korb: Eesti ja Aserbaidžaan võiks teha koostööd pangandussektoris (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigihalduse minister Mihhail Korb.
Riigihalduse minister Mihhail Korb. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti riigihaldusministri Mihhail Korbi sõnul võiks Eesti teha Aserbaidžaaniga pangandusalast koostööd.

«Me võiksime teha koostööd pangandussektoris, mis on Eestis üpriski tugev. Ma ei ole küll tuttav Aserbaidžaani pangandussektoriga, kuid saan öelda, et vähemalt Eestis on see IT tehnoloogiate arengu vedur. On suur koostöö potentsiaal,» ütles Korb intervjuus Interfaxile.

«Me teeme Aserbaidžaaniga lähedast koostööd IT valdkonnas, aga me ei taha seal peatuda, me oleme huvitatud suhete loomisest ka põllumajanduse, ehituse, energeetika ja logistika valdkondades,» lisas Korb.

Korb osales aprilli alul Eesti ja Aserbaidžaani valitsustevahelise komisjoni kolmandal istungil Bakuus ning kohtus visiidil Aserbaidžaani presidendi, peaministri, välisministri, infotehnoloogia ja transpordi ministri ning haridusministriga.

Eesti delegatsiooni juhtis riigihalduse minister ning delegatsiooni kuulusid muuhulgas rahandusministeeriumi, majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi ning välisministeeriumi ametnikud. Lisaks oli visiidil kaasas kaheksaliikmeline äridelegatsioon.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles