Jennifer Lopez paljastab oma noorusliku välimuse saladused

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez Foto: VALERIE MACON/AFP

47-aastasena näeb Jennifer Lopez välja nagu 27-aastane. Tal on särav nahk ja vormis keha. Kuidas ta seda teeb? 

  • Ta ei söö kunagi töödeldud toite

Lopez sööb ainult orgaanilist toitu, vahendab Goodhousekeeping.com. Tema tavapärane lõuna sisaldab lõhet ja juurvilju. Õhtusöögiks vahetab ta lõhe mõne teise valgu vastu näiteks kana või sealiha.

  • Tal on alati läheduses tervislikud vahepalad

Jennifer Lopezil on väga tihe graafik ja ta peab alati ette mõtlema, kuhu ta läheb ja kas tal on seal aega süüa. Seetõttu meeldib talle kaasas kanda juurvilju ja puuvilju, et ta ei haaraks tühja kõhuga krõpse või midagi muud ebatervislikku.

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

  • Tema nõrkuseks on šokolaad

Eriti pidavat lauljale meeldima šokolaadi tükkidega jäätised ja küpsised.

  • Ta ei tee ainult ühte tüüpi trenni

Nimelt on Jennifer Lopezil kaks personaaltreenerit ja neil on täiesti erinevad lähenemised. Los Angelesis töötab lauljannaga Tracy Anderson, kellele meeldivad plangud, kätekõverdused ja poksimine. New Yorgis treenib ta koos David Kirschiga, kes töötab rohkem raskuste ja jõuharjutustega. Loomulikult ei ole igaühel seda luksust, et endale kaks personaaltreenerit palgata, aga kõiki neid harjutusi saab teha ka kodus oma elutoas.

  • JLo hoidub kolmes asjast

Ta on öelnud, et ta ei joo, ei suitseta ja hoidub kohvist. Viimast ta siiski aeg-ajalt lubab. Nii alkohol kui kohvi muudavad näonaha vanemaks. Lisaks viibib naine harva päikese käes, kui siis ainult päikesekreemiga.

  • Kuidas võidelda isudega?

JLo on öelnud, et valgud on tema salarelvaks, sest need hoiavad kõhu kauem täis. Ta alustab juba hommikut valgujoogiga ja lisab sinna marju, jogurtit ja mett.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles