Eestil tuleb Gibraltariga kohtumiseks reisida Portugali

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondis kohtus viimati Gibraltariga mullu oktoobris kodusel Lilleküla staadionil ning siis said kindla 4:0 võidu sinisärgid.
Eesti jalgpallikoondis kohtus viimati Gibraltariga mullu oktoobris kodusel Lilleküla staadionil ning siis said kindla 4:0 võidu sinisärgid. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Gibraltari ja Eesti jalgpallikoondiste MM-valikmäng toimub tänavu sügisel Portugalis Estadio Algarvel.

2004. aasta Euroopa meistrivõistluste finaalturniiriks ehitatud staadion asub riigi lõunaosas Faro ja Loulé linnade vahel ning mahutab 30 000 pealtvaatajat. Gibraltari valikmängud toimuvad Portugalis, sest Gibraltaril puudub nõuetele vastav staadion.

Gibraltar – Eesti valikmäng leiab aset Portugalis 7. oktoobril 2017. Piletimüük Eesti koondise toetajatele toimub Eesti Jalgpalli Liidu kaudu. Pileti hinna ja müügi algusaja teatab jalgpalliliit täiendavalt.

Eesti on Gibraltariga varem kohtunud kolmel korral. 2014. aasta märtsikuus kohtusid kaks meeskonda Gibraltari Victoria staadionil, kui Eesti võitis 2:0. Sama aasta mais jäi maavõistlus A. Le Coq Arenal 1:1 viiki. Mullu 7. oktoobril oldi vastamisi taas A. Le Coq Arenal MM-valikturniiri raames, kui Eesti teenis 4:0 võidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles